Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Τέλος εποχής;;; Όχι ακόμα...


Καλησπέρα σας!!!

Ελπίζω ο Σεπτέμβρης να σας βρήκε όλους καλά. Εμένα πάντως με βρήκε προσπαθώντας να προσαρμοστώ στην δουλειά μετά τις διακοπές. Δύσκολα! Κοντεύουν να φτάσουν τα Χριστούγεννα κι εγώ ακόμα στις διακοπές είμαι.! Τι κακό κι αυτό που έχω πάθει;! Συνεχίζω τα σανδάλια μου κανονικά λες και είμαστε στη μέση του καλοκαιριού. Αλλά και με τόση ζέστη που κάνει, μπερδεύτηκα η γυναίκα!


Σανδαλάκια με πριγκιπισσούλες κίτρινες. Δεν είναι πολύ χαριτωμένες??? Μου φάνηκαν πολύ γλυκές! Κι όχι δεν είναι παιδικές, είναι 40 νούμερο!!!!


Αυτές είναι απλές και ρομαντικές με το δαντελένιο φιογκάκι..


Κι οι τελευταίες για σήμερα, και λέω για σήμερα γιατί έχω κι άλλες να φτιάξω και να σας δείξω, είναι αυτές με τυρκουάζ δαντέλα, λουλούδι που έφτιαξα από οργάντζα και καφέ στρας. Είναι για την ξαδέρφη που δεν είναι καθόλου συντηρητική και τολμάει να φορέσει χρώματα . Μου έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη και με άφησε ελεύθερη να δημιουργήσω! Εσείς τί λέτε για το αποτέλεσμα?

Καλό φθινόπωρο σε όλους και να ευχηθώ Καλή σχολική χρονιά στα παιδιά!!

Φιλάκια πολλά

13 σχόλια:

  1. Pavlina μου καλώς σε βρήκα και σε ευχαριστώ για την επίσκεψη.Τα σανδαλάκια σου είναι πανέμορφα και πολυ ρομαντικά ,μου αρέσουν πολύ τα χρώματα αλλά και τα σχέδια.Μπράβο!!!! Φιλάκια και θα τα λέμε συχνά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΥΛΙΝΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΤΥΛ Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΤΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΩ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙΙΙΙ ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!!!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παυλίνα μου τα σανδαλάκια σου τέλεια. Όμως αυτά τα γαλάζια ξεχωρίζουν. Γεια στα χέρια σου και καλοφόρετα. Όσο για το καλοκαίρι... ας το τραβήξουμε λίγο δεν πειράζει. Πολλά φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παυλίνα, τι όμορφες δημιουργίες! συγχαρητήρια! φυσικά και θα χαρώ πολύ, αν θέλεις να πάρεις κι εσύ μια Νεράϊδα μου, για καλή τύχη και όλα όσα επιθυμείς! φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα και καλη εβδομαδα!
    ΟΙ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΠΑΥΛΙΝΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Sophie, καλώς όρισες!!! Χαίρομαι που σου αρέσουν. Σίγουρα θα τα λέμε!

    @ Νάσια, να πας να πάρεις, μην αργείς! Εδώ έφτιαξες παπούτσια με πηλό..!Οπότε τα σανδάλια θα είναι παιχνίδι για σένα!

    @ Άννα, τα γαλάζια κι εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ αν και είχαν πάρα πολύ κόπο!

    @ Φανή, σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.. Και φυσικά θέλω μια καλότυχη νεράιδα στο blog μου απ΄τα χέρια σου! Σ' ευχαριστώ πολύ!

    @ Effie, καλή βδομάδα και σε σένα. Οι γαλάζιες σου αρέσουν κι εσένα. Νομίζω κι εγώ βγήκαν εντυπωσιακές!

    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλως σε βρηκα κ με βρηκες!!!!!πολυ ομορφα τα σανδαλακια σου!!!κανει πολυ ζεστη ακομα μπορεις ανετα να συνεχισεις να φτιαχνεις σανδαλια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. παυλινα καλως σε βρηκα.. φτιαχνεις ομορφα πραγματα..θα περνω συχνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα Παυλίνα! Καλωσορίζω το υπέροχο σπιτάκι σου! Πολύ όμορφα τα σανδάλια σου, ειδικά αυτές με τις κίτρινες πριγκιπισσούλες είναι τόσο μα τόσο τέλειες! Φιλάκια πολλά...τα λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Paylinaκι μη μασάς...καλά πάς! Ξέρεις τι καλοκαίρι εχουμε εδώ;;;Αλλο να στο λέω κι άλλο να το ζεις,λυώσαμεεε!
    Πολύ όμορφα και χαρούμενα και τα 3 ζευγάρια.
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλώς σε βρήκα Παυλίνα!!!!! Τέλειες σαγιονάρες!! Ειδικά οι γαλάζιες είναι φοβερές!!! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ηρθα και γω....καλως σε βρηκα!!!!!!ωραιες οι σαγιοναρες ....!!!!δεν πειραζει που ειναι τελος Σεπτεμβρη...οι παραλιες εχουν κοσμο ακομη...εχουμε και τους χειμερινους κολυμβητες...χαχαχα!!!αλλα μηπως σκεφτεις να αρχισεις να διακοσμεις γαλοτσες...???? σου βαζω ιδεα....χαχα!!! φιλακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σ'ευχαριστώ για την φιλοξενία! Είναι ένα βραβείο που το αξίζει το όμορφο blog σου! φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή