Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Ήρθε κι η σειρά μου!

Καλημέρα!!!

Η μπλογκοφίλη μου Νάσια μου χάρισε αυτά τα δύο βραβεία να στολίζουν το σπιτάκι μου και μου έδωσε την ευκαιρία να σας πω 7 πράγματα για μένα και την ευχαριστώ πολύ γι'αυτό..



Λοιπόν, ξεκινάω:
1) Είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος και δεν αντέχω τις φασαρίες, τις φωνές, τους καυγάδες και τους χαζοεγωισμούς.
2) Έχω γαιδουρινή υπομονή με τους ανθρώπους και δίνω πολλές ευκαιρίες...μέχρι να κάνω μπαμ και να με πιάσει η Ζακυνθινή μου τρέλλα.
3) Σκέφτομαι πολύ πριν δώσω το λόγο μου γιατί αν τον δώσω ο κόσμος να χαλάσει δεν τον παίρνω πίσω.
4) Είμαι πολύ ευγενική και σιχαίνομαι τους ανθρώπους που τάχα είναι ντόμπροι αλλά στην πραγματικότητα είναι αγενείς και το μόνο που κάνουν είναι να σε προσβάλλουν.
5) Είμαι σπιτόγατος και μου αρέσει να το απολαμβάνω μαζί με τον σύζυγό μου γιατί θεωρώ οτι η ευτυχία είναι τα μικρά, καθημερινά πράγματα.
6) Μου αρέσει, δυστυχώς, το φαγητό αλλά βαριέμαι να μαγειρεύω καθημερινά, μαγειρεύει εκείνος για μένα. Κι εξάλλου γιατί να μεγειρέψω? Αφού εκείνος μαγειρεύει πολύ πιο νόστιμα από μένα.!
7) Τέλος, λατρεύω τα ταξίδια γιατί θέλω να γνωρίσω κι άλλους πολιτισμούς και καταβάλλω μεγάλη προσπάθεια για να το πραγματοποιήσω.
Αυτά τα λίγα για μένα.. Όποια δεν έχει παίξει μπορεί να πάρει τα βραβεία και να συνεχίσει το παιχνίδι.

Μια όμορφη Κυριακή σε όλους! Πολλά φιλιά!

6 σχόλια:

  1. ΠΑΥΛΙΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 6 ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΕΣ!!!!!!ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΑΩ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ Σ’ΕΜΕΝΑ;;;;ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νάσια καλημέρα! Γράφεις τη λέξη π.χ. Νάσια τη μαρκάρεις με το ποντίκι και πατάς εκεί που λέει 'Σύνδεσμος' είναι αριστερά απ' το κουμπί που πατάμε για να βάλουμε φωτο κι εκεί σου λέει να γράψεις την διεύθυνση που θα σε μεταφέρει. Προσπάθησε κι ότι θες, πες μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παυλίνα Γειά σου τι κάνεις;
    Ήρθα για να επισκεφθείτε το blog σας και σας ευχαριστώ για να γίνει ένας φίλος του blog μου.
    Σας ευχαριστώ.
    Θα δείχνουν πολύ δημιουργική δουλειά, πολύ όμορφο.
    Τα παπούτσια είναι όμορφο !!!!!!!!
    Συγχαρητήρια !!!!!!!
    Έχω ήδη έγινε οπαδός του blog σας.
    Μια μεγάλη αγκαλιά και καλημέρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΥΛΙΝΑ; ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!
    ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!
    ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παυλίνα μου σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!!! Να σαι καλά!! Χάρηκα που έμαθα περισσότερα για σένα!!!! Μακάρι να χαμε όλες άντρα που να μαγειρεύει ωραία... χαχαχα Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Παυλίνα που ξερω εγω εχει πολλά περισσότερα απο εφτα χαρίσματα και δεν θέλω να αλλάξει τίποτα. Σ'αγαπάω γι'αυτο που είσαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή