Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Κι άλλα δερμάτινα σανδάλια!!!

Καλησπέρα!!

Πως περνάτε?  Άντε σήμερα φεύγει κι ο Ιούλιος κι άλλοι θα γυρνάτε από διακοπές ή θα περιμένετε πως και πως τον Αυγουστο για να φύγετε. Όπως εγώ ας πούμε, που υπάρχουν στιγμές που νοιώθω οτι φυλάω την blogoγειτονιά.. Θα έρθει όμως κι η δική μου σειρά να σας κουνήσω το μαντήλι. Μέχρι να φύγω, όμως, είπα να δείξω σ'αυτούς τους λίγους που κυκλοφορούν εδώ γύρω κάτι νέα σανδάλια που έφτιαξα από καστόρινο καφέ δέρμα , λευκές πέρλες και δερμάτινα λουλούδια .. Φιλάκια Πολλά!





Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Πήρα φόρα.........με τα σανδάλια!

Καλησπέρα!

Ήταν να μην κάνω την αρχή με τα σανδάλια και τώρα δε σταματάω.. Ξυπνάω και κοιμάμαι μ'αυτή τη σκέψη! Έφτιαξα άλλο ένα ζευγαράκι και συνεχίζω...
Τα συγκεκριμένα σανδάλια δεν είναι πολύ φορτωμένα αλλά έχουν ένα μεγάλο κρυσταλλένιο λουλούδι και νομίζω οτι αρκεί.. Περιμένω τη γνώμη σας!
Φιλάκια




Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Επιχείρηση ... σανδάλια!

Καλησπέρα!!

Πώς τα πάτε με τη ζέστη?  Περιμένω πως και πώς να έρθει ο Αύγουστος να πάω διακοπές !!! Μέχρι τότε χαζεύω στην blogογειτονιά και βλέπω ωραία πράγματα αλλά κυρίως έχω ενθουσιαστεί με τα σανδάλια.. Μετά την παρότρυνση της Άννας που έχει γίνει ειδική πια στα σανδάλια, είπα να επιχειρήσω να φτιάξω κι εγώ.. Την διαδικασία την διασκέδασα πολύ  και το αποτέλεσμα το χάρηκα! Σκέφτομαι να συνεχίσω, περιμένω τη γνώμη σας..

Έβαλα κρυσταλλάκια και μικρά μαργαριταράκια με συρματάκι που πετάνε σαν κεραιούλες!


Μια όμορφη Κυριακή σε όλους!

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Παιχνιδιάρικη τσαντούλα!!!

Καλησπέρα! Τί κάνετε??? Εγώ δεν είμαι και πάρα πολύ καλά... Χρησιμοποίησα για πρώτη φορά,βλέπεται  ως νέα νυκοκοιρά, τη χύτρα ταχύτητος ... και το έκανα το θαύμα μου! Έφτιαξα υπέροχα φασολάκια αλλά έκαψα το δάχτυλό μου. Τί τα 'θελα εγώ όλα αυτά??? Προτιμώ τις χειροτεχνίες μου! Τέλος πάντων θα περάσει.. Για να ξεχάσω το κάψιμο θα σας δείξω αυτή τη φούξια τσαντούλα. Την έπλεξα με χοντρό βελονάκι και κορδόνι και καθώς την έπλεκα πέρασα και μερικές χαντρούλες. Με το βελονάκι γίνεται σταθερή η τσάντα και δε χρειάζεται φόδρα. Μόνο ένα φερμουάρ έβαλα. Φιλιά σε όλους!!!!