Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Σωστός αυτοκινητόδρομος!

Καλησπέρα,

Σε λίγο καιρό μία φίλη μου θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.. Περιμέναμε με ανυπομονησία να μάθουμε το φύλο του μωρού. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους (εγώ απλά ήθελα να ξέρω τί να του φτιάξω).. Αφού μας έφτασε την αγωνία μας στα ύψη γιατί τη μία ήταν σποράκι ακόμα, την άλλη καθόταν σταυροπόδι, μάθαμε, επιτέλους, είναι ... αγόρι!!!! Οπότε άρχισαν οι ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο. Εγώ αποφάσισα να του χαρίσω ένα τρίπτυχο κάδρο. Έφτιαξα, λοιπόν, έναν αυτοκινητόδρομο. Κόλλησα αυτοκινητάκια, ασπρόμαυρη σημαία αγώνων, άσφαλτο από γκρι γυαλόχαρτο, έκανα διαχωριστικές γραμμές κι έβαλα και προστατευτικές μπάρες από ξυλάκια. Σωστός αυτοκινητόδρομος με αρχή και τέλος!!!







Εδώ το ένα αυτοκινητάκι έχασε την πορεία του και καβάλησε τις προστατευτικές μπάρες..!



Τέλος, θέλω να ευχηθώ στη μέλλουσα μανούλα να έχει μία ανώδυνη γέννα κι ένα γερό μωράκι!!! Άντε ούτε 3 μήνες δεν έμειναν! Υπομονή! Είμαστε όλοι δίπλα σου!!!

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Παιδικό σεντόνι με το βυθό της θάλασσας!

  Όταν γεννήθηκε ο βαφτηστήρας μου του κέντησα 2 σεντονάκια με ασορτί μαξιλαροθήκες. Το ένα από τα δύο είναι αυτό με τους δύτες αρκούδους στο βυθό της θάλασσας. Ψαράκια, ιππόκαμπους, κοχύλια, χταπόδια και ότι άλλο μπορεί να βρει κανείς στο βυθό το κέντησα με έντονα χρώματα σ΄αυτό το σεντόνι.
Εδώ φαίνεται κι η μαξιλαροθήκη.


Να είναι καλά κι η μανούλα που μου έραψε ένα φεστονάκι κίτρινο γιατί με το ράψιμο στη μηχανή δεν τα καταφέρνω.!